SCHOOLJAAR 2021-22

Beste toekomstige leerling
Beste ouder(s)

Vermits het door de coronamaatregelen verboden is om scholen te bezoeken, tenzij in zeer uitzonderlijke omstandigheden, hebben wij er voor gezorgd dat je een virtueel bezoek kan brengen aan onze school: het Sint-Eduardusinstituut. Klik hier voor het filmpje van onze school.

Anderzijds weten we dat de stap zetten naar het middelbaar een belangrijk moment is in het leven van ieder van jullie. Daarom hebben we ook extra informatie voorzien:

Klik hier om te lezen wat ons opvoedingsproject en onze visie is.

Bekijk hier hoe de eerste graad in het middelbaar eruit ziet en welke keuzes wij op Sint-Eduardus gemaakt hebben.

Vele van onze leerlingen kiezen voor een sportrichting, daarom geven we er hier nog wat extra info over.

Wanneer je naar de hogere jaren kijkt, kom je hier te weten wat de mogelijkheden zijn op Sint-Eduardus maar ook hoe de algemene structuur van het secundair is na de onderwijsvernieuwing.

Tenslotte willen we ook nog melden dat onze infobrochure 2021 op de website staat. Goed om weten: in de infobrochure staat de B-stroomrichting Beweging en Sport nog vermeld. Deze bieden wij echter NIET aan. De Vlaamse Overheid heeft ons hiervoor uiteindelijk geen toestemming gegeven. 
Moest je toch nog vragen hebben, stuur dan een mail naar inschrijvingen@sint-eduardus.beWij nemen nadien contact met jullie op.